Nieuws

We merken dat onze kinderen weinig interesse hebben in pony rijden, daarom hebben we hem maar zelf weer opgepakt en zijn er over aan het nadenken wat we met hem gaan doen, gebruiken voor lessen? Of toch verkopen.
Gepubliceerd op 15-05-2021
Door de groei van lessen in de omgeving van Wijhe en toch graag bij mijn gezin willen zijn 😃 heb ik besloten niet meer elke week naar het westen te rijden om les geven.
Gepubliceerd op 01-02-2021
We waren niet helemaal meer tevreden met de kleine rijbak. Drainage aangepakt en een klein stukje groter gemaakt.
Gepubliceerd op 12-01-2021
Op deze korte film zie je hoe wij te werk gaan met DDD. Wil je meer info? Kijk dan op: https://www.durvendenkendoen.com/
Gepubliceerd op 02-01-2021
We hebben er nog een vriendje bij op stal. Truus heeft haar plekje op stal gekregen en voelt zich al helemaal thuis 😃
Gepubliceerd op 07-12-2020
Sinds de Corona mochten de lessen en het Oefenspringen bij de Noorderkoggenruiters niet meer door gaan. Na bepaalde tijd heb ik besloten om te stoppen bij de Noorderkoggenruiters en mij meer te richten op omgeving Wijhe.
Gepubliceerd op 02-11-2020
Het werd hoog tijd dat de website een update kreeg. Rianne (mijn vriendin) houdt zich hiermee bezig. Ik besteed dat heel graag uit. Zij kan namelijk veel sneller typen dan ik. Rianne gaat ook foto's op de site plaatsen van ons plekje in Wijhe en van de paarden. Ik hoop dat jullie het leuk vinden!
Gepubliceerd op 23-12-2019
Vanaf 20 juli is Warsteiner niet meer in het bezit van Arran. Na vier jaar lang met hart en ziel bezig te zijn geweest met het opleiden van Warsteiner was het nu tijd dat hij een volgende stap maakte in zijn loopbaan.
Gepubliceerd op 22-09-2010
A.S. Warsteiner heeft zijn punten verzameld in het L om naar het M te gaan. Hij heeft al een paar keer in het M gelopen. Dit met succes. De volgende wedstrijden zal hij ook in het M starten.
Gepubliceerd op 03-07-2010